Privé sauna & wellness Dana
Beautyfarm O - Mineral

After Oil

SCOOR JOUW EXCLUSIEVE AFTER OIL NATURE APRÈS LA PLUIE
Niets zo heerlijk als de geur van de natuur na een zwoele plensbui. Dat gevoel brengen we naar jouw badkamer met After Oil Nature Après La Pluie. Speciaal voor Feeling Magazine creëerde Rainpharma een exclusieve variant van onze bestseller After Oil. De combinatie van vijf essentiële oliën werkt verkoelend, stimulerend en huidherstellend: pure weldaad voor al je zintuigen!

Wil jij deze sensuele verfrissing zelf ervaren? Je scoort After Oil Nature Après La Pluie (twv €32) vanaf 22 juni voor slechts €9,99 extra, exclusief bij jouw Feeling en Feeling Kustspecial. Pre-order jouw unieke exemplaar nu al, alleen zo ben je zeker van jouw deal.  

Summer skin festival

De zomer komt eraan, zwoele avonden, adembenemende zonsondergangen, af en toe een plensbui…

De natuur in al zijn pracht en praal, ook je huid verdient het beste van deze krachtige natuur.
Ga je met ons de uitdaging aan en zet al je andere verzorgingsproducten aan de kant en ga 2 maand voor 100% natuurlijke huidverzorging.

Voor elke 6 verzorgingsproducten dat jij koopt tussen 15/06/'22 en 31/08/’22 krijg je een cadeauvan maar liefst 109,9€(zolang de voorraad strekt natuurlijk).

Ga jij voor de stijlvolle zwarte of voor de junglelook groene? 

Over ons


"2 zaken, 1 adres waar pure ontspanning centraal staat"

In privé sauna & wellness Dana zorgen Ann en Danny ervoor dat je even kan verdwijnen van alle drukte. Je kan genieten van het zweten in de sauna, ontgiften in het stoombad, zen worden in de bio-sauna en nieuwe energie opdoen voor de infra-rood stralers. Met een glaasje champagne kan je relaxen aan het haardvuur, in de whirlpool of in de comfortabele ligstoelen. Kortom je zal helemaal relaxed buiten komen.


In de beautyfarm van O-mineral verwent Aurélie je als gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een Ahava gelaatsverzorging, ontspannende massages, spa manicure en spa pedicure, gelcolor, make-up.

Laat je van kop tot teen verwennen.

In een tijd waar werken, stress en vermoeidheid de kop opsteken, betekenen beautyfarm O-mineral en privé wellness Dana een heilzame zegen.

Kom het ontdekken…


Nieuws