Flowerhoops


Flowerhoops zijn helemaal in, ze worden gemaakt met een zwart of gouden metalen cirkel en aangekleed met droogbloemen. Flowerhoops zijn prachtig als eyecatcher op een muur of staand in jouw interieur.  De flowerhoops bestaan in verschillende formaten en afwerkingsvormen.

Flowerhoops kunnen gepersonaliseerd worden voor een geboorteconcept, als geboortecadeau..., hierbij kan er gekozen worden voor verschillende kleuren.

Gepersonaliseerde flowerhoops


De gepersonaliseerde flowerhoops zijn een eyecatcher om je doopsuiker af te maken. Ben je zwanger en maak je zelf je doopsuiker dan kan zo’n flowerhoop het geheel helemaal afmaken. Deze kan gemaakt worden naar de kleuren van het geboortekaartje, voor de naam werk ik samen met Kirsten Van Daele van het tuinkamertje, zij punnikt de naam in de kleur die je wenst. Samen kunnen we bespreken hoe we dit aanpakken. En bij ons is de naam heel veilig!

Dit is ook een heel leuk geschenkje om als kraamcadeau te geven, iets gepersonaliseerd geven, heeft altijd dat tikkeltje meer. Hiervoor moet je wel op 1 week rekenen voor de productie ervan.

Bloom by O-mineral

ZEG HET MET EEN UNIEKE FLOWERHOOP